Contactgegevens

Radioweg 59
1098 NG Amsterdam
Tel. 020 - 69 29 264

KvK: 33255886
BTW: NL001604152B88

Stuur een email
Routebeschrijving
Vacatures
Reviews

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy


Openingstijden

We zijn op dit moment open.

Maandag
09:00 - 14:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

De Prijslijst vind u onderaan deze producten uitleg

**KOLESTON PERFECT haarverf is PPD en PTD vrij en staat erom bekend dat het wereldwijd dé nummer 1 is op het gebied van crèmekleuring. Door de vele expressieve kleureffecten & verschillende nuances is de KOLESTON PERFECT ME+ in staat om te voorzien in elke kleurbehoefte. Deze KOLESTON PERFECT kleuring is speciaal ontworpen voor mensen die een allergische reactie kunnen krijgen van haarkleuringen. Door de ME+ technologie die is toegevoegd aan de kleuring is er 60x minder kans op een nieuwe allergie. De kleuring brengt minder schade aan het haar in vergelijking met andere kleuringen. Ga voor 100% grijsdekking en een egale kleur vanaf de haaraanzet tot aan de punt! 

**ILLUMINA COLOR haarverf is PPD en PTD vrij en brengt licht naar het hoogste niveau door de diamant vormige pigmenten en onthult het nooit eerder vertoonde potentieel van het haar. We kunnen nu nieuwe kleuren creëren die perfect aansluiten op de wensen van de klanten, Sinds de lancering van ILLUMINA COLOR is het een wereldwijd schoonheidsfenomeen geworden, een nieuwe benchmark voor een natuurlijk eindresultaat in haarkleuring met ongelofelijke lichtreflectie en ongelofelijke haarbeschermingen biedt het daarnaast onweerstaanbare haarkwaliteit. Bevat geen uit dieren afgeleide ingrediënten.

**

  • ILLUMINA COLOR bevat ook zg. koper-vangers. Een technologie die koperdeeltjes uit drinkwater op het haar omkapselt. Koperdeeltjes reageren met haarkleuringsmiddelen, waardoor de haarconditie achteruit gaat. Met ILLUMINA COLOR blijft je haar zacht en handelbaar, ook na meerdere wasbeurten.

** SHINEFINITY is een ammoniavrije haarkleuring. Daarnaast is deze glanskleuring vrij van siliconen, vrij van droge alcohol, vrij van directe kleurpigmenten en vrij van dierlijke ingrediënten. Daardoor geeft SHINEFINITY Color Glaze minimale schade aan het haar, en zorgt het voor een optimale glans in het haar.(Deze kleuring heeft geen oplichtend vermogen)  

** BLONDOR PLEX  Tijdens het oplichten worden aminozuurbruggen verbroken, wat tot haarschade lijdt. De ingebouwde Bond Builders in  BLONDOR PLEX helpen om de interne haarbruggen te herstellen en de Bond Stabilizer versterkt de haarbruggen verder en hersteld de PH-waarde van het haar. Zo heb je met  BLONDOR PLEX Blondeerpoeder effectieve lightening met veel minder schade aan het haar. Bovendien bevat  BLONDOR PLEX anti-yellow pigmenten. De anti-yellow moleculen neutraliseren warme tinten die optreden tijdens het blondeerproces, voor natuurlijke, koele oplichtingsresultaten.

**VOOR MENSEN DIE NIET ALLERGISCH ZIJN VOOR HAARKLEURINGEN,

Het risico op het ontwikkelen van allergieën is weliswaar verminderd, maar er blijft een aanzienlijk risico op allergische reacties.​​​​ Advies: Vraag je stylist om een allergietest uit te voeren 48 uur voorafgaand aan jouw kleur afspraak.

**SEBASTIAN CELLOPHANES is een proteïnerijke formule met Shine Acid Complex™ en bevat door de FDA goedgekeurde, niet-oxiderende cosmetische pigmenten en UV-filters. Deze wordt door warmte geactiveerd en verzorgt het haar met proteïnen en plantaardige ingrediënten.

HA-PL-6.2022